MUSTAJOEN MULTAJALOSTE OY

Soita ja kysy lisää: 0400 481 647

Fill out my online form.

TILINAVAUSLOMAKE YRITYKSILLE

 

Täytä oheinen tilinavauslomake ja lähetä se meille. Tietojen perusteella tarkistamme hakijan luottokelpoisuuden. Myönteisen päätöksen edellytyksenä ovat lomakkeen perusteelliset ja paikkansa pitävät tiedot sekä kunnossa olevat luottotiedot. Tällöin yritysasiakkaalle avataan tili ja luodaan asiakasnumero. Käsittely kestää hakemuksen saapumisesta laskien 1-4 arkipäivää.

 

SOPIMUSEHDOT

 

1. Mustajoen Multajaloste Oy on oikeutettu veloittamaan voimassa olevan perimismaksun, mikäli erääntyneitä laskuja joudutaan perimään.

 

2. Mustajoen Multajaloste Oy:llä on omistus- ja takaisinotto-oikeus myytyyn tavaraan, kunnes se on maksettu kokonaan.

 

3. Mustajoen Multajaloste Oy:llä on oikeus määritellä luottoraja ja muuttaa sitä, jos Mustajoen Multajaloste Oy katsoo sen tarpeelliseksi.

 

4. Mustajoen Multajaloste Oy:llä on oikeus irtisanoa sopimus välittömästi, jos Mustajoen Multajaloste Oy katsoo asiakkaan taloudellisen aseman muuttuneen siten että luoton periminen vaaraantuu.

 

TILINAVAUSLOMAKE

 

* merkityt osiot ovat pakollisia tietoja

Mustajoen Multajaloste Oy toimittaa multaa, seosmultaa ja kuoriketta mm. alueella: Läyliäinen, Launonen, Karkkila, Hausjärvi, Hikiä, Ryttylä, Oitti, Turenki, Tervakoski, Janakkala, Hämeenlinna, Hyvinkää, Tuusula, Hyrylä, Jokela, Nukari, Kellokoski, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Klaukkala, Perttula, Lepsämä, Röykkä, Rajamäki, Vihti, Nummela, Nummi-Pusula, Saukkola, Vihtijärvi, Espoo,

Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Korso, Sipoo, Tikkurila, Kirkkonummi, Veikkola, Forssa, Siuntio, Loppi ja Riihimäki.

Mustajoen Multajaloste Oy

 

Mustajoen Multajaloste Oy

Puh. 0400 481 647

mustajoki@mustajoki.fi

 

 

Kotisivut ja hakukoneopitmointi: Mainostoimisto Expy Oy, Turku 

Kotisivujen graafinen suunnittelu ja toteutus: Mainostoimisto Grand Art Oy, Turku